verificare masina Fundamentals Explained

Dacă, însă, folosim criterii de selecție corecte, vom descoperi că sunt și alte modele de mașini care vă satisfac nevoile și la treatment nu v-ați gândit. Vă propunem următorii pași pentru alegerea unei mașini:

Pe de alta aparte, daca esti o persoana fizica si intentionezi sa iti vinzi masina, un istoric al vehiculului te va ajuta sa capeti increderea potentialilor cumparatori.

Iata cum se verifica grosimea stratului de vopsea la o masina next hand de catre Inspectorul pe Teren.

Mai mult decat atat pentru acest lucru iti trebuie informatii personale ale proprietarului masinii, ceea ce este aproape imposibil de aflat in multe situatii (mai ales cand avem de-a deal with cu samsari).

Cum am vazut mai sus, prin serviciul platit InspectorAuto.ro se pot afla informatii entire despre istoricul de daune din Romania, pe cand gratuit, se pot afla doar informatii sumare cu privire la istoricul de daune.

pe baza intereselor noastre legitime pentru scopuri statistice și gestionarea web page-urilor World wide web pentru perioada până la sfârșitul acestor activități sau depunerea unor obiecții efective;

Probabil ai auzit despre verificare istoric automobile, vin decoder, verificare km reali and so forth. Trebuie sa tii cont ca, normally, vanzatorii de mașini second-hand de multe ori nu doresc să dezvăluie cumpărătorilor aspecte importante treatment tin de istoricul masinii. VERIFICA ISTORIC Car ACUM! De exemplu, conform statisticilor, intre 30% si fifty% dintre masinile next hand sunt vandute dupa falsificarea kilometrajului.

Реклама

Pe de alta parte, decodorul VIN poate furniza informații detaliate aproape fast și poate dezvălui ceea ce vânzătorul ar putea omite: kilometraj real, accidente ascunse, defecte ascunse and so on.

ACCIDENTE si REVOPSIRI: daca masina are revopsiri, cat de grave sunt, ce accidente ascunse are masina. Poate masina a fost lovita si revopsita sau doar zgariata si revopsita. Conteaza ce este sub vopsea.

CUM ARATA: daca masina arata bine sau prost (mai ales daca esti din alt oras asta te va ajuta si te va scuti de un drum lung si poate degeaba)

Mașinile selectate după verificarea on the web și aranjate în ordinea preferințelor formează “lista scurtă”. Pentru a experience alegerea ultimateă, este necesară completarea informațiilor lipsă privind starea actuală a mașinii.

Localizați seria de șasiu VIN în manualul tehnic furnizat împreună cu vehiculul sau pe caroseria vehiculului. După ce încercați decodorul nostru VIN, veți vedea cât de ușoară și intuitivă este platforma carVertical.

Puteți vedea more info chiar și fotografii istorice – dacă sunt disponibile, daune, kilometraj înregistrat și multe altele. Raportul nostru despre istoricul vehiculelor este un ajutor de neprețuit în achiziționarea unui vehicul pe piața aftermarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *